کد خبر:۳۷۱۶۲۵
 بیمه مرکزی اعلام کرد:

 رشد 37.4 درصدی حق بیمه‌های تولیدی و 24.7 درصدی خسارت پرداختی

بیمه مرکزی اعلام کرد: آمار عملکرد بازار بیمه کشور در هفت ماهه نخست 1393 از رشد 37.4 درصدی حق بیمه‌های تولیدی و رشد 24.7 درصدی خسارت‌های پرداختی حکایت دارد.

به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، روابط عمومی بیمه مرکزی اعلام کرد: براساس آمارهای موجود از فعالیت شرکت های بیمه در هفت ماهة نخست سال جاری، حجم حق بیمه های تولیدی بازار بیمه با 37.4 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از 117.1 هزار میلیارد ریال رسید. سهم بخش غیردولتی از این مقدار به 56.2 درصد رسید و 43.8 درصد دیگر توسط بیمه ایران در نقش تنها شرکت بیمه دولتی تولید شد.



براساس این آمار، تعداد بیمه نامه های صادره نیز در این مدت با حدود 16 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل در حدود 24.4 میلیون فقره بود. حدود41 درصد حق بیمه های تولیدی به رشته بیمه شخص ثالث و مازاد و 23.2 درصد به بیمه درمان اختصاص داشت. سهم بیمه زندگی نیز طی این مدت به 9.3 درصد در پرتفوی حق بیمه تولیدی بازار رسید.


همچنین طی این دوره شرکت های بیمه بالغ بر57.1 هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران پرداخت کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود 24.7 درصد رشد نشان می دهد. 50.5 درصد از خسارت های بازار بیمه توسط بخش غیردولتی جبران شده است.


شرکت های بیمه همچنین طی این مدت حدود 10.3 میلیون مورد خسارت به بیمه گذاران پرداخت کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود 18.5 درصد رشد داشته است. معادل 40.6 درصد از خسارت های بازار بیمه در رشته بیمه شخص ثالث و مازاد و 31.9 درصد در رشته بیمه درمان پرداخت شده است. بیمه زندگی نیز حدود 6.4 درصد از خسارت پرداختی بازار بیمه سهم دارد.


طی این مدت، نسبت خسارت بازار بیمه معادل 48.8 درصد بود که در مقایسه با سال قبل 5 واحد کاهش نشان می دهد.


از میان 8 شرکت بیمه که در این مدت سهم عمده از بازار بیمه داشتند (ایران، آسیا، دانا، البرز، پارسیان، معلم، کوثر و کارآفرین؛ هر یک دارای سهم بالاتر از 3 درصد و در مجموع نزدیک 82 درصد سهم از بازار)، نسبت خسارت سه شرکت بیمه دانا، ایران و پارسیان (به ترتیب با 55.7 ، 55.2 و 52.5 درصد) بالا تر از این نسبت در بازار بیمه است.


نسبت خسارت 4 شرکت بیمه متقابل کیش، سینا، نوین و دی نیز بالاتر از این میزان در بازار بیمه است (به ترتیب با 172.4 ، 101.1 ، 76.6 و 56.2 درصد).


دو رشته بیمه درمان و بدنه اتومبیل، نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشتند (به ترتیب با 67.1 و 57.4 درصد).


نسبت خسارت بیمه شخص ثالث و مازاد (با 48.2 درصد) نزدیک به این میزان در سطح بازار بیمه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۴
خبرگزاری دانشجو نظراتم را یا اصلا انتشار نمیدهد و یا بعد از برداشتن خبر از روی سایت آن را منتشر میکند همچنین گاها دسترسی به آرشیو اخبارتان را محدود می کنید که این نوع برخورد با نظریات مردمی نوعی بی احترامی به مخاطبان و کسانی که زحمت می کشند و نظریات خویش را جهت اطلاع عمومی و برسم امانت بشما می سپارند تا منتشر گردد و شما براستی امانتدار خوبی نیستید چرا که نه تنها حرمت حرفه خویش را نگه نمی دارید و بر اساس سلیقه ی و سیاست مورد نظر خودتان عمل می کنید و به منتقدان با این کارتان {عدم انتشار نظریات مردمی } و نوع تفکرتان {انتشار نظریات مردمی بعد از برداشتن خبر از سایت} توهین مینمایید لذا برایتان عمیقا متاسفم و تقاضا دارم در رفتارتان تجدید نظر بفرمایید توصیه ام از سر خیرخواهی میباشد . والسلام
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار